o nama

Berk&an

Kompanija Berk&an je osnovana kao porodicna firma. 2020. godine otvara se u Srbiji. Dugogodisnje iskustvo izrade ograda, ograda terasa, ograda stepenista i drugih konstrukcija od stakala i metala, kao i desetine zadovoljnih partnera, stotine zadovoljnih musterija su neke od referenci koje nas preporucuju.

Staklene ograde

Dugogodišnje iskustvo u izradi staklenih ograda na tržištu Turske od sada i na tržištu Srbije. Staklene ograde prate trend moderne arhitekture a takođe pružaju sigurnost i lepši pogled na okolinu. Arhitektura 21-og veka postavlja nove standarde a jedan od tih su i staklene ograde kojima nestaju skrivena stepeništa i nepotrebni hodnici. Neke od naših radova možete pogledati u galeriji na poslovno stambemim objektima u koje smo uradili u Novom Pazaru.

ALU ograde

Veliko iskustvo koje smo stekli u izradi aluminijumskih ograda na tržištu Turske konačno i u Srbiji. Ovi proizvodi do skora nisu bili dovoljno zastupljeni na tržoštu Srbije u meri kojoj zaslužuju. Berkan u ponudi ima veliki broj modela aluminijumskih ograda a takođe je moguće izraditi i prilagođena rešenja po želji kupca. Neke od naših radova možete pogledati u galeriji na poslovno stambemim objektima u koje smo uradili u Novom Pazaru.

naša firma

Naš tim

Adem Delić

generalni menadžer

Berk Delić

menadžer

Berkan Delić

menadžer